• Ново
Кутия За Пръстените GUAHONS Crown, Изкуствена Кожа, Кутия За Годежни Пръстени, Кутия За Обеци, Кутии за Бижута, картички и Подаръци, Кутии за Пръстени, За Предложения, Годе?

Кутия За Пръстените GUAHONS Crown, Изкуствена Кожа, Кутия За Годежни Пръстени, Кутия За Обеци, Кутии за Бижута, картички

Rating 
BGN 2.33

Продукти
Налично

?【 Предпоставка включва】Една кутия за съхранение на пръстените " с корона.Короната от висококачествена естествена кожа и кадифе премиум-клас. Размер на кутията : 2.3 *2.3 * 1.9 инча (бижута в комплекта не са включени). ?【Изкуствена кожа 】 Тази изискана ковчег за бижута с пръстени във вътрешността е изработена от висококачествен кадифе, а отвън от висококачествена изкуствена кожа.Тя играе добра роля в защитата на вашите бижута с пръстени.Това прави вашите декорации красиви и благородни чрез процеса на полиране. ?【Малък и преносим】 Дизайн, компактен размер, velvet калъф за пръстените е по-лесно да сложите в джоб или да се скрият в ръка, за да дадат на любимия човек по-голяма изненада и да си най-важните моменти по-романтичными и запомнящи се. ?【Най-добрият избор за пръстени】 Идеален подарък за вашата половинка, приятелки, дъщери, майки и приятели на много празници като Свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, рожден ден, Коледа и т.н. ?【Кутия за съхранение на бижута с пръстени】 Уникални кутии с пръстени, обеци-карамфили също могат да се съхраняват, и да донесе късмет и щастие на вас и вашия любим човек.Органайзер за пръстените е идеален за предложения, помолвок, сватби, тържества, годишнини, пътуване, подпори за фотография, витрини на магазини, изложби и т.н. Премиальная серия шкатулок от изкуствена кожа в синьо. Магазин "GUAHONS" - това е модерна компания за производство на бижута и опаковъчни технологии, която обединява производство, маркетинг, професионален дизайн, разработване на процеси и креативност на дизайна.Ние сме специализирани във всички видове висококачествени бижута, ожерельях, пръстени, обеци, браслетах, притежателя шкатулок за бижута и свързани с тях продукти.Нашата философия в производството на шкатулок за бижута е да "Намери идеалният партньор" за вашите любими бижута".Ние се стремим към обща цел : да създаде по-добра визуална идентичност, подобряване на стойност бижута на марката.Универсална ковчег за бижута. идеален за заснемането в деня на сватбата, за да е красиво демонстрират пръстени.Идеалната малка кутийка за пръстени leahter за сватбена фотография, съхранение на сватбени и годежни пръстени, сесии ангажименти и предложения, фотосесии по повод ангажименти, фотография предложения и подарък за младоженци.Многофункционална кутия за годежни пръстени. Просторно помещение вътре, идеално за пръстени, обеци, брошки или игли, дори монети или нещо друго интересно за демонстрация!.

Свойства

Най-добри оферти в категория