• Ново
Жена жилетка с топъл nomakk с 3 нива на нагряване, 4 зони на нагряване, яке с подгряване за шията, която може да се пере (батерии в комплекта не са включени)

Жена жилетка с топъл nomakk с 3 нива на нагряване, 4 зони на нагряване, яке с подгряване за шията, която може да се пере

Rating 
BGN 31.99

Продукти
Налично

【Бърз и дълготраен отопление (батерии в комплекта не са включени) 】 : При използване на захранвания с капацитет от 5 V3 A капацитет 15000 ма той бързо се нагрява само за няколко секунди и може да се използва в продължение на 8-12 часа.Вашето удовлетворение е от значение!Моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви предоставим услуга от най-високо качество!.Препоръчваме ви да използвате захранващ блок JYK (B0 BGP86 W3 L), който е по-подходящ за нашия обогревательному жилету. 【Лесна грижа и покупка без риск】 : Машинно пране, безопасна и лесна поддръжка, моля, извадете батерията и застегните джобовете преди измиване; Ни жилетка с подгряване за жени е с три години гаранция. 【3 ниво отопление 】 : Можете свободно да регулирате температурата в зависимост от различните нужди.Закопчалката на копчета.Кратко натискане на един бутон ви позволява да превключвате между различни температури жилетка с топъл : Висока 140-149 ° F (червената), Средната 122-140 ° F (бяла), на ниска 113-122 ° F (син).Жена терможилет NOMAKK ще защитава всяка част на горната част на тялото от студ.Импортурадо.Кратко натискане на един бутон ви позволява да превключвате между различни температури жилетка с топъл : Висока 140-149 ° F (червената), Средната 122-140 ° F (бяла), на ниска 113-122 ° F (син).Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката. 【3 ниво отопление 】 : Можете свободно да регулирате температурата в зависимост от различните нужди. 【Затопля цялото тяло】 : 4 нагревателни елемента, изработени от въглеродни влакна отоплението е яка, средата на гърба и две областта на корема, при това разположение 3 настройки на отопление, регулируем с едно натискане на бутона.Отопляем състояние, подходящ за ежедневно пътуване до работа, куче ходене, каране на ски, планинско катерене, риболов риболов и т.Закопчалката на копчета. 【Бърз и дълготраен отопление (батерии в комплекта не са включени) 】 : При използване на захранвания с капацитет от 5 V3 A капацитет 15000 ма той бързо се нагрява само за няколко секунди и може да се използва в продължение на 8-12 часа. 【Препоръчва повод 】 : Дамска жилетка NOMAKK идеален за ежедневна употреба. също често се препоръчва за студени подови сифони на офиси.Отопляем състояние, подходящ за ежедневно пътуване до работа, куче ходене, каране на ски, планинско катерене, риболов риболов и т. 【Препоръчва повод 】 : Дамска жилетка NOMAKK идеален за ежедневна употреба.Жена жилетка с топъл NOMAKK с 3 нива на нагряване, 4 зони на нагряване, яке с подгряване за шията, която може да се пере (батерии в комплекта не са включени).Машинно пране. също често се препоръчва за студени подови сифони на офиси.Импортурадо.

Свойства

Най-добри оферти в категория