• Ново
LDCRS Подложка за багажника Tesla Model Y 2022 2023 2021 - Влагозащитен подложка за багажника - висок Клас 3D Водоустойчив карго подложка за багажника Без лого - Заредете Нескользя?

LDCRS Подложка за багажника Tesla Model Y 2022 2023 2021 - Влагозащитен подложка за багажника - висок Клас 3D Водоустойчив

Rating 
BGN 42.66

Продукти
Налично

✔️ ИДЕАЛНАТА кацане - нескользящие - при всякакви метеорологични условия Нашите стелки за багажника са изработени специално за вашия модел на Tesla 2022 и 2021 години на освобождаването на Y. Ни 3 D технология осигурява добра кацане на вашия автомобил, както и технология рельефного улавяне гарантира, че те остават на място. Забележка : Килими са подходящи за модел 2021 2022 Y. ✔️ БЕЗ МИРИС - Много други 3 D-подложки, представени днес на пазара, идват от завода и миришат на гума.Не е необходимо да се поставят ги на улицата, преди да ги ползват, или да карам кола с отворен прозорец.Готова за използване в този момент, когато тя ще пристигне!. ✔️ БЕЗ ЛОГО дизайн и КОРПОРАТИВНА идентичност - нашите постелки за багажник на Tesla Model Y абсурдно премиум-клас, но ние не смятаме за уместно да рекламирате на това на вашите ковриках, както в други.Модел Y опростена, нашите багажници - също. ✔️ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : Постелки за багажник LDCRS е водоустойчив, устойчиви на петна, издръжлив и лесен за почистване.Лесно почистете ги хартиена кърпа или извадете от колата, за да се полива с вода от маркуч.Пази вашия килим чисто нов!. ✔️ ТРЕХСЛОЙНАЯ КОНСТРУКЦИЯ : Първи слой представлява гидроизолированную гумена повърхност, за да се осигури подходяща защита от атмосферни влияния.Средният слой е звукопоглощающий дунапренът е повреден, която минимизира шума от автомобилния.Нашият трети слой - това е нашата нескользящая технология ultra grip, което гарантира, че вашите постелки ще останат на мястото си!Ние предлагаме най-добрите аксесоари Tesla Model Y, които можете да си купите.Във всяко време.Водоустойчив.Лесен за почистване.Без мирис.Изключително издръжлив.Нескользящая повърхност.Съвместим с всички 5-местни модели Tesla Model Y.

Свойства

Най-добри оферти в категория