• Ново
Deasmfr е Съвместим с аксесоари AirPods 1 2 Pro, защищающими от загуба на магнитна лента - Цветни Меки спортни шнурком-стропой, жак за свързване на силиконови кабели, кабел-въ?

Deasmfr е Съвместим с аксесоари AirPods 1 2 Pro, защищающими от загуба на магнитна лента - Цветни Меки спортни шнурком-стропой,

Rating 
BGN 3.67

Продукти
Налично

★ 【ЯРКО НАСТРОЕНИЕ】 В нашия асортимент от сиянието colorful ще намерите подходящи въжета за носене за добро блестящ настроение. ★ 【СПОРТНА СИГУРНОСТ】Този каишка здраво държи Air Pods и може лесно да бъде отстранен, докато Air Pods са заснети с ушите, вградени силни магнити определят слушалки Airpods на вашата врата !. ★ 【Удобно носенето на】 Тази приятна за кожата на част от силикагел лека (0,2 грама) и по-мека след няколко секунди вие дори и нищо да не усетите. ★ 【Екологичен дизайн】 е Изработена от безвредни и екологично чист материал, TPE, не наносящего вреда на здравето си и околната среда. ★ 【НАДЕЖДЕН здрав】 Благодарение на своята превъзходна еластичност случайни напрежение не водят до нарушаване на каишка. ★ 【ЯРКО НАСТРОЕНИЕ】 В нашия асортимент от сиянието colorful ще намерите подходящи въжета за носене за добро блестящ настроение. ★ 【СПОРТНА СИГУРНОСТ】Този каишка здраво държи Air Pods и може лесно да бъде отстранен, докато Air Pods са заснети с ушите, вградени силни магнити определят слушалки Airpods на вашата врата !. ★ 【Удобно носенето на】 Тази приятна за кожата на част от силикагел лека (0,2 грама) и по-мека след няколко секунди вие дори и нищо да не усетите. ★ 【Екологичен дизайн】 е Изработена от безвредни и екологично чист материал, TPE, не наносящего вреда на здравето си и околната среда. ★ 【НАДЕЖДЕН здрав】 Благодарение на своята превъзходна еластичност случайни напрежение не водят до нарушаване на каишка.

Свойства

Най-добри оферти в категория