• Ново
Тениска за кучета от едри породи Алоха, Риза с Гавайским цвете и Ананас 3XL-6XL за по-Големи кучета, Аляска, Хэтч (Мъжки размер на Свободен (до 200 кг), Кактус)

Тениска за кучета от едри породи Алоха, Риза с Гавайским цвете и Ананас 3XL-6XL за по-Големи кучета, Аляска, Хэтч (Мъжки

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

За да защити козината на кучето от нараняване, да се избегне загуба на козина, съдържа помещение чисти, да предотвратите появата на насекоми-кърлежи, семена от растения, прилипающих към козината на кучето, предпазване от слънчеви изгаряния.По всеки въпрос, можете да се свържете с нас по всяко време.За да защити козината на кучето от нараняване, да се избегне загуба на козина, съдържа помещение чисти, да предотвратите появата на насекоми-кърлежи, семена от растения, прилипающих към козината на кучето, предпазване от слънчеви изгаряния. ★ Закопчалки за копчета : Благодарение на дизайна с шут, кучето е много лесно и удобно да се облича и да стреля дрехи и никога няма да причинят вреда на вашия домашен любимец. ★ Материал : 100% памук. ★ Размер : 3 XL, 4 XL, 5 XL, 6 XL, 7 XL, Специално за кучета от големи породи като хъски/голдън ретривър /питбул/ американски булдог/ смес collie /гонче / ротвайлер и дори кучета от големи породи.Свободна и удобна тениска за кучета. Основният размер L, обиколка на гърдите 45,7 инча, дължина на дрехите на 30 инча (препоръчва се в рамките на 200 паунда). ★ Различен цвят : Ние сме разработили множество стилове за тениски за почивка с голямо куче., Ризи за кучета, изработени от мека и удобна материя от чист памук. Безгрижен стил и красив модел, правят тази риза печеливша.Тениска-поло правят на вашия домашен любимец по-симпатичен, очарователен и модерен. ★ Закопчалки за копчета : Благодарение на дизайна с шут, кучето е много лесно и удобно да се облича и да стреля дрехи и никога няма да причинят вреда на вашия домашен любимец.

Свойства

Най-добри оферти в категория