• Ново
XDKLL LCD цифров часовник влага Стаен Термометър, Влагомер за домашния офис, Тенис на измерване на температурата и влажността (Цвят: E, размер: както е показано)

XDKLL LCD цифров часовник влага Стаен Термометър, Влагомер за домашния офис, Тенис на измерване на температурата и влажността

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

термометърът показва ден и час. 【Интелигентен дизайн с 3 елементи】 Сензор за температура и влажност на въздуха, има няколко възможности за закрепване : настолна поставка, магнитна задния панел, за определяне на адхезия. термометърът показва ден и час.Диапазон точност на измерване на температурата е ± 1 ℃, а относителната влажност - ± 3% 【 добре Обмислен дизайн с 3 елементи】 Сензор за температура и влажност на въздуха, има няколко възможности за закрепване : настолна поставка, магнитна задния панел, закрепване за осигуряване на сцепление. 【Ясен LCD дисплей, лесен за разчитане】 Сензор за температура и влажност на въздуха, с голям LCD дисплей 3,34 инча е чист и тънка рамка, лесно читаемую под всеки ъгъл и от всяко разстояние.Точността на измерване на температурата е около ± 1 ℃, а относителната влажност - от ± 3%.

Свойства

Temperature range:
-9.9 ℃ ~ 60 ℃ (14.2˚F ~ 140˚F)
Humidity range:
10% ~ 99%
Accuracy:
temp ± 1 ℃, humidity ± 3% RH
Update rate:
10 seconds
Product size (weight):
70*70*15mm (65g)
LCD Screen Size:
3.34 / 8.5cm
Package Contents:
1 * Temperature and Humidity Meter:
1 * User manual:
1 * Metal adhesive pad:
2 * CR2032 button battery:
Humidity indicator:
The comfort level in the center of the screen clearly indicates th :

Най-добри оферти в категория