• Ново
Кръгли Опаковки от Топли и Студени Гелевых Топки, Гелевый Пакет С Лед За очите, Горещ Студен Компрес За Облекчаване на Болка и Умора, Многократно Малък Гелевый Калъ?

Кръгли Опаковки от Топли и Студени Гелевых Топки, Гелевый Пакет С Лед За очите, Горещ Студен Компрес За Облекчаване на

Rating 
BGN 36.00

Продукти
Налично

за облекчаване на болката в раменете, ушибленные и надраскани коленете, ноющие очите, постоянно главоболие в пазвите на носа, подуване на китките или глезените, болки в бузите си, след стоматологични процедури и много други неща.Лесен за носене : Подходящ за рециклиране и лесно warp, подходящ за всички сезони и е удобно в переноске.Универсална кръгла компреси са полезни и след екстракцията на мъдростта, за облекчаване на възпаление по време на кърмене и за облекчаване на умора и отоци под очите. Гелевую опаковка може да се използва както за топла, така и за студен компрес, и източник на захранване не е необходимо. Могат да издържат на силен натиск и да бъдем гъвкави, защитени от течове, осигурявайки комфортни процедури за очите.МЕК материал : Изработен е от мек материал, приятен за кожата, екологично чисти, безопасни и удобни за използване.КАКТО ГОРЕЩ, ТАКА И СТУДЕН КОМПРЕС : Гелевую опаковка може да се използва както за топла, така и за студен компрес, и източник на захранване не е необходимо. Увийте продукт кърпа, за да се избегне директния контакт с кожата да се избегне измръзване. Поставете продукта в микровълнова печка за затопляне или потопете продукт на вода, използвайте средна мощност и выставляйте в продължение на 30 секунди, докато не бъде постигната желаната температура2. Преди употреба отстранете средство в хладилник за 2 часа.Функция : 1.

Свойства

Item Type:
Gel Eye Pack
Material:
PVC, Gel
Color:
Pink
Application:
Anti-fatigue, prevent dark circles.
How to Use:
Hot compress:
1. Put the product in a microwave oven to heat or immerse the product in water, use medium power to set for 30 seconds, until it reaches the desired temperature:
2. Soak the product in hot water at about 80-90 degrees for 3-5 minutes:
Cold compress:
1. Put the product in the refrigerator for 2 hours before use.:
2. Wrap the product with a towel to avoid direct contact with the skin to prevent frostbite.:
Package List:
2 x Gel Eye Pack    :

Най-добри оферти в категория