• Ново
Подложка за баня с Диатомовой земята, Меки Каменни Подложки За вана, Нескользящие Супер Абсорбиращи, бързо съхнещи Прекрасни Постелки За Баня, 27 x 17Подложки За Душа?

Подложка за баня с Диатомовой земята, Меки Каменни Подложки За вана, Нескользящие Супер Абсорбиращи, бързо съхнещи Прекрасни

Rating 
BGN 13.33

Продукти
Налично

Най-новият материал : "Гъвкав диатомит" осигурява меко, комфортно докосване на краката си, както и най-доброто водопоглъщаемост и бързо изсъхване на пазара.Всички килими са изработени от екологично чисти и рециклирани материали.С леко сърце сигурност : нашата нескользящая основа е подходящ за всички видове подови настилки.Универсален : повече от подложка за баня!Диатомитовые подложки за закуски също така са идеални като половика, кухненско подложка, настолен подложка, подложка за домашни любимци и много други!.Лесен за почистване : Всички килими е възможно почистване, перат в машина, да използвате почистващи препарати и изплакнете. ????-???? ??????? : Ние ще ви възстановим или обменяем дефектни стоки в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни пишете и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Освен това, ви очаква неочакван подарък!.Най-новият материал : "Гъвкав диатомит" осигурява меко, комфортно докосване на краката си, както и най-доброто водопоглъщаемост и бързо изсъхване на пазара.Всички килими са изработени от екологично чисти и рециклирани материали.С леко сърце сигурност : нашата нескользящая основа е подходящ за всички видове подови настилки.Универсален : повече от подложка за баня!Диатомитовые подложки за закуски също така са идеални като половика, кухненско подложка, настолен подложка, подложка за домашни любимци и много други!.Лесен за почистване : Всички килими е възможно почистване, перат в машина, да използвате почистващи препарати и изплакнете. ????-???? ??????? : Ние ще ви възстановим или обменяем дефектни стоки в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни пишете и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Освен това, ви очаква неочакван подарък!.

Свойства

Най-добри оферти в категория