• Ново
Крепежный скоба за вала От здрава алуминиева сплав, комплект за закрепване на скобата за вала, Лесен ограничител на линейно движение 4/5 инча. Дупки 6 Броя за оборудв?

Крепежный скоба за вала От здрава алуминиева сплав, комплект за закрепване на скобата за вала, Лесен ограничител на линейно

Rating 
BGN 18.51

Продукти
Налично

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящ за много индустрии, включително скоростни кутии, моторни база, машини, трансмисионни валове, селскостопански инструменти, медицинско оборудване, обзавеждане на хартиен носител и стоманодобивни заводи, автомобилна, индустриална и мелкосерийную промишленост.Изящна ИЗРАБОТКА : Втулка на вала умело изработени в стандартен размер с глоба текстурирана повърхност, задръжте шахти на място, без каквато и да е щети за естетика.Материалът е от АЛУМИНИЕВА СПЛАВ : Зажимная ръкав, изработена от висококачествена алуминиева сплав, лесна, антиоксидант, устойчив на корозия, здрава и има дълъг срок на служба.ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ : Този скоба, предназначени за монтаж и фиксиране на тренировки, ограничителей линейно движение и шахти. 6 бр. : В кутия съдържа 6 на затягане на кабелните превръзки с дупка 4-5 инча, които са подходящи за продължителна употреба и служат като заместител. 1. ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ : Този скоба, предназначени за монтаж и фиксиране на тренировки, ограничителей линейно движение и шахти.2. Материалът е от алуминиева сплав : Битумен скоба, изработен от висококачествена алуминиева сплав, лесна, антиоксидантно, устойчиви на корозия, издръжливи и има дълъг срок на служба.3. Изящна ИЗРАБОТКА : Втулка на вала умело изпълнена в стандартен размер с глоба текстурирана повърхност, задръжте шахти на място, без каквато и да е щети за естетика.4. Широко приложение : Подходящ за много индустрии, включително скоростни кутии в събирането, моторни база, машини, трансмисионни валове, селскостопански инструменти, медицинско оборудване, оборудване за производство на хартия и стоманодобивни заводи, автомобилна, индустриална и мелкосерийную промишленост.5. 6 бр. : Кутия съдържа 6 на затягане на кабелните превръзки с дупка 4-5 инча, които са подходящи за продължителна употреба и служат като заместител.Спецификация : Тип на продукта : Втулка на вала Размер : 4/5 инча Материал : алуминиева сплав Приложение : използват се за фиксиране и позициониране на шахти, ограничителей на линейно преместване и блокиране на тренировки.Подходящ за възли, скоростни кутии, моторни база, машини, съоръжения шахти, селскостопански инструменти, медицинско оборудване, оборудване за производство на хартия и стоманодобивни заводи, автомобилната промишленост, индустриално производство, любител на занаятите и т.н. Как да се използва : Използвайте директно!Съдържание на пакета : 6 x Втулка на вала, 6 x Винт.

Свойства

Item Type:
Shaft Collar
Aperture Size:
4/5in
Material:
Aluminum Alloy
Application:
Used for fixing and positioning shafts, linear motion stoppers, and fixing drill bits. Suitable for gearbox assemblies, motor bases, machine tools, transmission shafts, agricultural implements, medical equipment, paper and steel plant equipment, automotive industry, industrial, amateur craft industries, etc.
How to Use:
Use directly!:
PackageList:
6 x Shaft Collar:
6 x Screw:

Най-добри оферти в категория