• Ново
Водоустойчив Разпределителните скоростна IP68 Външен Кабел 10-Лентови Квадратни Електрически Съединителни Кутии с Клеммной Външната Ръчен кабел с диаметър от 0,16 ин?

Водоустойчив Разпределителните скоростна IP68 Външен Кабел 10-Лентови Квадратни Електрически Съединителни Кутии с Клеммной

Rating 
BGN 2.00

Продукти
Налично

[IP68 Водоустойчив] Клас на водонепропускливост до IP68, и тя е функция на пожароустойчивост, функция за защита от прах, функция за защита от удари, тези характеристики гарантират, че можете да го използвате под слънцето или в дъждовните дни. [Размери Мути] се предлага с 3 комплекта капсуловани втулки от силикагел с различен размер, използвани и за двете сметка разпределителната кутия.Помощни кабели с диаметър 0,16-0,55 инча, подходящ за различни кабели, предотвратява попадането на вода. [Подарък] Той е оборудван резервен запушалка и кабелни скоби с кръгла форма, които могат да блокират интерфейс, когато не ви трябва толкова много интерфейси.А кабелни скоби могат да се използват за фиксиране на кабели, те са лесни за употреба. [Широко приложение] 10-ходови разпределителни кутии са изработени от материал с висока якост PC + PA66 и са предназначени за дома, в градината или в стопанството.Идеален за бързо свързване на външно осветление и външна инсталация. [100% удовлетвореност] Ако по някаква причина не сте 100% удовлетворени, моля да ни уведомите незабавно.Ние ще ви възстановим парите или ще ви възстановим нов продукт и няма да задава никакви въпроси. [IP68 Водоустойчив] Клас на водонепропускливост до IP68, и тя е функция на пожароустойчивост, функция за защита от прах, функция за защита от удари, тези характеристики гарантират, че можете да го използвате под слънцето или в дъждовните дни. [Размери Мути] се предлага с 3 комплекта капсуловани втулки от силикагел с различен размер, използвани и за двете сметка разпределителната кутия.Помощни кабели с диаметър 0,16-0,55 инча, подходящ за различни кабели, предотвратява попадането на вода. [Подарък] Той е оборудван резервен запушалка и кабелни скоби с кръгла форма, които могат да блокират интерфейс, когато не ви трябва толкова много интерфейси.А кабелни скоби могат да се използват за фиксиране на кабели, те са лесни за употреба. [Широко приложение] 10-ходови разпределителни кутии са изработени от материал с висока якост PC + PA66 и са предназначени за дома, в градината или в стопанството.Идеален за бързо свързване на външно осветление и външна инсталация. [100% удовлетвореност] Ако по някаква причина не сте 100% удовлетворени, моля да ни уведомите незабавно.Ние ще ви възстановим парите или ще ви възстановим нов продукт и няма да задава никакви въпроси.

Свойства

Най-добри оферти в категория