• Ново
Силиконов протектор за зарядно устройство 2 в 1, който е съвместим с защитен калъф за бързо зареждане зарядно устройство за iPhone с мощност 18 W/20 W, инструмент за навива?

Силиконов протектор за зарядно устройство 2 в 1, който е съвместим с защитен калъф за бързо зареждане зарядно устройство

Rating 
BGN 5.32

Продукти
Налично

【Силиконов калъф за зарядно устройство 2 в 1 】 е Съвместим със зарядно устройство i Phone 20 W/18 W, забележка : в комплекта са включени само един защитен калъф, зарядно устройство в комплекта не е включена. 【【Идеален материал】 силиконов калъф за зарядно устройство, изработен от висококачествен силиконов материал.Дизайн с пълна обвивка, ефективна защита от падане, удари и надраскване. 【Модерен дизайн】 Малък размер и тегло, така че да можете да го носите без товар, е лесно да се приберат и съхраняват, не е лесно да се прекъсне кабела, не пачкается?Направете живота си по-лесно. 【【Функция за съхранение на】Кабел за пренос на данни може да бъде пригодена за решаване на проблема немарливи навиване на кабел за данни. 【【най-доброто обслужване】 ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви предложим най-доброто решение. 【Силиконов калъф за зарядно устройство 2 в 1 】 е Съвместим със зарядно устройство i Phone 20 W/18 W, забележка : в комплекта са включени само един защитен калъф, зарядно устройство в комплекта не е включена. 【【Идеален материал】 силиконов калъф за зарядно устройство, изработен от висококачествен силиконов материал.Дизайн с пълна обвивка, ефективна защита от падане, удари и надраскване. 【Модерен дизайн】 Малък размер и тегло, така че да можете да го носите без товар, е лесно да се приберат и съхраняват, не е лесно да се прекъсне кабела, не пачкается?Направете живота си по-лесно. 【【Функция за съхранение на】Кабел за пренос на данни може да бъде пригодена за решаване на проблема немарливи навиване на кабел за данни. 【【най-доброто обслужване】 ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви предложим най-доброто решение.ФУНКЦИЯ : . 1. Този продукт е предназначен само за 11/12, оригинално зарядно устройство с мощност ит 18/20 Вата. 2. Идеалното съхранение зарядно устройство и зарядно кабел, удобни за носене. 3. Тънък дизайн, температурата не се повишава по време на употреба.Лесно е да се приберат и съхраняват, не е лесно да се скъса кабела.Технически характеристики на : . Заглавие : Силиконов протектор за зарядно устройство 2 в 1.Цвят : Розов, Сив, Черен, Бял.Приложими продукти : захранващ адаптер 11/12.Материал : силикон.В него може да са се съхранява зарядно устройство и кабел за зареждане.С ультратонким дизайн.Ние ви предлагаме набор от надеждни и висококачествени продукти, и се надявам, че ще можете да си купите на любимите си храни.Ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние правим всичко възможно, за да ви осигури 100% задоволителен опит пазаруване!.

Свойства

Най-добри оферти в категория