• Ново
Етикети с флага хетеросексуални съюзник Дэниела Квазар – Етикети гордост -Етикети ЛГБТК Отлични за дейности за набиране на средства и маршове - Идеална за преноси?

Етикети с флага хетеросексуални съюзник Дэниела Квазар – Етикети гордост -Етикети ЛГБТК Отлични за дейности за набиране

Rating 
BGN 8.53

Продукти
Налично

ПРАЗНУВАЙТЕ ГЕЙ-ПАРАД : модерен привкус към традиционния знамето на хетеросексуални съюзник Дэниела квазар, за да привлече всички хора, независимо от раса, пол идентичност / на себеизразяване или сексуалност.Тя дойде в ума ви идеята за продажба на информационни продукти, като начин за генериране на пари за тези организации.СПЕЦИФИКАЦИЯ етикети : Нашите стикери с флага Straight Али Даниел Quasar толкова гъвкави и да имат ярки цветове - те изглеждат чудесно, когато се добавят към списанията, проектантите, футболкам, папки и преносими компютри.Тя е видяла как много хора и организации се борят да съберат пари и да се повиши осведомеността за различни цели.На този стикер гей-парад изобразен символ, който символизира продължи борбата за равенство и сигнализира за стремежа си към единство.Американската КОМПАНИЯ : Събиране на средства за благотворителност е основана през 2005 година, след като сестра на нашия основател Карън Конрой е бил диагностициран с рак на млечната жлеза.Те са в списък, който лесно се оттегли и да се откъсне, без да вредят на стикер.Подходящи за употреба на закрито или на открито, както и на всяко друго приложение, когато се изисква коварен комбинация от цветове и равноправие, тези етикети ще ви помогнат да демонстрира подкрепа за тези, които идентифицира себе си като част от общността ЛГБТК +. Ние продаваме не само продукт, но и мисия.Ако търсите какво да облека, нашите стикери с гей-парада изглеждайте страхотно на вашата тениска и по време на походи и паради!.Покажете своята положителна позиция срещу дискриминацията и насилието срещу ЛГБТ групи!.Американската КОМПАНИЯ : Събиране на средства за благотворителност е основана през 2005 година, след като сестра на нашия основател Карън Конрой е бил диагностициран с рак на млечната жлеза.Подходящи за употреба на закрито или на открито, както и на всяко друго приложение, когато се изисква коварен комбинация от цветове и равноправие, тези етикети ще ви помогнат да демонстрира подкрепа за тези, които идентифицира себе си като част от общността ЛГБТК +.

Свойства

Our Straight Ally Daniel Quasar flag stickers are so versatile and have vivid colors - they look great when added to journals, planners, t-shirts, folders, & laptops. They’re on a roll that’s easy to pull and tear off without damaging the sticker. 1 1/4 inch tall by 2 inch wide, these stickers are even removable and come in 250 stickers. If you're looking for something to wear, our Gay Pride stickers look great when added to your t-shirt as well during marches & parades! :

Най-добри оферти в категория