• Ново
ARTIBETTER 3 бр. Прес-Вид Бяла Кошница с Капак, за да се Плотове Хол в близост До с Преса-Домакински Кухня Хх См Пластмасова Домашна Мини-Количка на Колела: Кошчето За бокл?

ARTIBETTER 3 бр. Прес-Вид Бяла Кошница с Капак, за да се Плотове Хол в близост До с Преса-Домакински Кухня Хх См Пластмасова

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Кухненска количка : Изработен от висококачествени материали, безопасни и защита на околната среда.Притежателите на контейнера за боклук : Отличен контейнер за съхранение на отпадъци от хартия, салфетки, кое трасе и т.н., Офис кофата за боклук : Подходящ е за бани, кухни, магазини, детски стаи, спални и т.н. кофа за Боклук за дома : кофа за Боклук, изработени от действително нетоксичен, които нямат миризма и екологично чист висококачествен полипропилен материал, компактно, удобно и има добра матирани текстура.Пластмасови кофи за боклук : Компактни размери на този боклук на резервоара може да се използва за широк спектър от решения за обработка, включително обичайните битови отпадъци, стъкло, хартия, пластмаса, консервни кутии.Държач за съхранение.Държач за съхранение.Пратката включва 1 х кофа за Боклук Характеристики -Той е много лесен за употреба и измиване и не ще ви отведе на ценно време. -Материал : PP, PS. - Изработен от висококачествен материал, сигурно и предпазва околната среда. - носеща способност, него не е лесно да се деформира, той е подходящ и за употреба. - Отсега нататък, поддържайте чист ред в дома си и създавайте лесно, поръчаните и опрятную домашна обстановка. -Размер : около 18,00 X18,00 X14,00 см / 7,07 X7,07 X5,50 инча. - Лесен и модерен, подходящ за съвременното семейство, дръжте стаята си чисти и спретнати.Описание на продукта кофата за офис Това е кофата за боклук, който можете да използвате за кухни, офиси, спалните и на други места.държачи за контейнери за боклук са Изработени от материали.Ефективно изпълнени домашни кошчето за боклук с капак. пластмасови кофи за боклук, капацитетът на които е достатъчна за ежедневна употреба.

Свойства

Най-добри оферти в категория