• Ново
ПРОБОРМОТАЙТЕ 6 Части печатна дъски за цветни орнаменти. Ръчна изработка на печатна форма Направи си сам за производство на фигурата обеци. Художествена Печат от п?

ПРОБОРМОТАЙТЕ 6 Части печатна дъски за цветни орнаменти. Ръчна изработка на печатна форма Направи си сам за производство

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Високо качество : Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив, по-дълъг живот, използван за направата на обици с модел от пластмаса. Изискан : на повърхността е гладка и лесно се отстранява, създавайки един много красив модел.По-лесно премахване на мухъл с помощта на малко количество вода.Безкрайно творчество : Комплект от 6 фигури, вдлъбнати и рельефных, може да отговори на вашите различни нужди, да използват в пълна степен своето безгранично въображение, за да добавите релефни мотиви към всяко серьгам от полимерна глина, брелкам, отказвайте, пръстените и ожерельям.Различни области на приложение : Нашите фрези за полимерна глина са подходящи не само за глина, но и за полимерна глина, керамика, полимерна глина, бисквити, торти, меки шоколадови бонбони и т.н. Интересни подаръци със собствените си ръце : можете да дадете на този комплект от принтом своето семейство и приятели, които обичат да правят със собствените си ръце.Можете също така да направите занаяти като подаръци за Коледа, Свети Валентин, рожден ден, Ден на майката и така нататък.За продукта : -ИМЕ : форма за цветен печат от 6 теми -МАТЕРИАЛ : полипропилен ЦВЯТ : прозрачен -ТЕГЛО на комплекта : 100 грама-РАЗМЕР : A4 -КОМПЛЕКТ : 6 бр. Характеристики : -Изработен от висококачествен пластмасов материал, здрав и издръжлив, по-дълъг живот, използван за направата на обици, изработени от пластмаса. -Повърхността е гладка и лесно се отстранява, създавайки един много красив модел.- Лесно извличане на форма с малко вода -Комплект от 6 рисунки, на вдлъбнати и изпъкнали, може да отговори на вашите различни нужди, да използват в пълна степен своето безгранично въображение, за да добавите релефни мотиви към всяко серьгам от полимерна глина, брелкам, отказвайте, пръстените и ожерельям -Нашите фрези за полимерна глина са подходящи не само за глина, но и за полимерна глина, керамика, полимерна глина, бисквити, торти, меки бонбони и т.н.- Можете да дадете на този комплект от принтом своето семейство и приятели, които обичат да правят със собствените си ръце.Можете също така да направите занаяти като подаръци за Коледа, Свети Валентин, рожден ден, Ден на майката и така нататък. : Форма за цветен печат от 6 бр.

Свойства

Най-добри оферти в категория