• Ново
Симулатор с вибрационна плоча WXLBHD, Фитнес платформа за тренировка на тялото, за подобряване на гъвкавостта, тренировки и укрепване (2 Эспандера + магнит + дистанцион

Симулатор с вибрационна плоча WXLBHD, Фитнес платформа за тренировка на тялото, за подобряване на гъвкавостта, тренировки

Rating 
BGN 3.33

Продукти
Налично

Нашата виброплита е оборудван с мощен двигател, който е безопасен и стабилен, спестява енергия, така че можете лесно да изгаря мазнините. Диапазон на регулиране на скоростта виброплиты 1-99, дали фитнес или на облекчение и възстановяване.Това също прави дъската идеална за мъже и жени от всички възрасти и комплекций.Нашата виброплита притежава висока носеща способност, могат да издържат на тегло до 150 кг и може да се адаптира към хората с различно тегло.Нашата вибрираща треньор е оборудван с wi-fi дистанционно управление и ивица съпротива, така че можете да тренирате цялото си тяло по различни начини.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим ги за вас възможно най-скоро!.Нашата виброплита е оборудван с мощен двигател, който е безопасен и стабилен, спестява енергия, така че можете лесно да изгаря мазнините. Диапазон на регулиране на скоростта виброплиты 1-99, дали фитнес или на облекчение и възстановяване.Това също прави дъската идеална за мъже и жени от всички възрасти и комплекций.Нашата виброплита притежава висока носеща способност, могат да издържат на тегло до 150 кг и може да се адаптира към хората с различно тегло.Нашата вибрираща треньор е оборудван с wi-fi дистанционно управление и ивица съпротива, така че можете да тренирате цялото си тяло по различни начини.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим ги за вас възможно най-скоро!.Описание на продукта : Вибрация симулатори днес са се превърнали в един от най-популярните пасивни уреди.Този вид симулатор помага да се поддържа рефлекторните реакции, като по този начин изгаряне на калории и мазнини.Идеален за спортни тренировки, отслабване, намаляване на целулита, на изграждане на мускулна маса спецификация : име на продукта : Симулатор за виброплатежей Мощност : 200 W Диапазон на регулиране на скоростта : 1-99 кутия Тегло в мрежата : 12,5 кг Тегло за носене : 150 кгРазмер : 71 * 40 * 13 Смупаковочный списък : 1 * Тренажор за виброплатежейпримечание : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс от 1-2 виж Благодаря ви за вашето разбиране.2. Калибриране на монитор е капризен, и цвета на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Благодаря, че сте направили покупка с нас.Продавам честни продукти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен на време.Ние ще решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа.Ако ви хареса моят продукт, моля, оставете добър съвет.

Свойства

product name:
Vibration board exercise machine
Power:
200 W
Speed adjustment range:
1-99 gears
Net weight:
12.5kg
Bearing weight:
150 kg
Size:
71*40*13cm
Packing list:
1* Vibration board exercise machine
Note:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 1-2cm. Thank you for your understanding.:
2. The monitor calibration is inconsistent, and the color of the item shown in the photo may be slightly different from the actual object.:
Thanks for shop with us. I sell honest products. If you have any questions, please contact me in time. We will solve it for you within 24 hours. If you like my product, please give a good review :

Най-добри оферти в категория