• Ново
DECHOUS 4 бр. Мрамор Тава За Съхранение на Бижута За Грим, Държач За Колиета, Поставка За Настолен Тава, Мрамор Керамична Плоча, Плоча За съхранение на Тоалетни принадле?

DECHOUS 4 бр. Мрамор Тава За Съхранение на Бижута За Грим, Държач За Колиета, Поставка За Настолен Тава, Мрамор Керамична

Rating 
BGN 16.37

Продукти
Налично

Държач за чинии : ?? Дизайн с декоративни мраморни модел, модерен външен вид, дом или хотел!. Тоалетни принадлежности за грим : Подходящи за много случаи, като тоалетка с огледало, хол, маса за хранене, хотел,.Аксесоари за грим : Той е изработен от висококачествен материал, изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Кутия-органайзер за ключове : Компактен и лек дизайн, лесно се движат и да носят със себе си, в нея също така може да се съхранява на растения или предмети за декорация.Настолна поставка : -Общ изглед на тавата е направена от мрамор, както го елегантен дизайн ви позволява лесно да го вземете, че го прави добре съвместими с различни стилове на оформяне.Държач за чинии : ?? Дизайн с декоративни мраморни модел, модерен външен вид, дом или хотел!. Тоалетни принадлежности за грим : Подходящи за много случаи, като тоалетка с огледало, хол, маса за хранене, хотел,.Аксесоари за грим : Той е изработен от висококачествен материал, изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Кутия-органайзер за ключове : Компактен и лек дизайн, лесно се движат и да носят със себе си, в нея също така може да се съхранява на растения или предмети за декорация.Настолна поставка : -Общ изглед на тавата е направена от мрамор, както го елегантен дизайн ви позволява лесно да го вземете, че го прави добре съвместими с различни стилове на оформяне.Пратката включва 4 x тавата за съхранение Особености -Материал : Керамика, с овална форма мрамор тава -Можете да поставите в бельевом килера, прикроватной нощното шкафче, в кухнята и на други места, където имате нужда от кухненски препарат за съдове. -Така е, просто избършете с чиста влажна кърпа, подходяща за ароматизирани свещник в банята. -Това може да бъде за съхранение на бижута, за да се предотврати загуба и да ги организира и ароматно керамични титуляр на пръстените". -Изработено от висококачествен керамичен материал, изключително здрав и надежден за старинни съдове за дрънкулки. -Подходящ за много случаи, като тоалетка с огледало, хол, маса за хранене, хотел, и т.н., Поставка за бижута.Описание на продукта Тава за съхранение на бижута е Изработен от елегантна изработка и материал, притежава отлична здравина и практичност.керамични сервировочный тава Търсите професионален, практична тава за съхранение?Нашият продукт ще ви стане добър избор.органайзер за бижута Прост дизайн улеснява подбор, може добре да се комбинира с различни стилове на дизайн и лесно довършване на работата по съхранение и организация.

Свойства

Най-добри оферти в категория