• Ново
Комплекти диамант живопис Anmawala за възрастни, Определени за диамантения творчество с пълна дрелью, 5D Боя с диамантен пръстен за декора на стените, подарък.

Комплекти диамант живопис Anmawala за възрастни, Определени за диамантения творчество с пълна дрелью, 5D Боя с диамантен

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

【Диамантена живопис】 Диамантена живопис, също като диамант в изкуството, използва специални кръгли кристални мъниста от планински кристал и разработен модел за създаване на разумна комбинация за създаване на брилянтни и ярки занаяти, ръчна изработка. 【Платно премиум-клас】 Ние използваме висококачествена текстилна тъкан от полиестер и памук.Дебелина у него по-висока, отколкото при повечето други изделия. 【Лесно различимые символи】 Ние използваме различни символи и графики за определяне на шаблони.Няма сходни букви или цифри, като 1 / I 2 / Z 8 / B W / M . и т.н. 【Опитен екип от дизайнери】 Изображения, които ние избираме, внимателно подбрани от екипа и са пълни с иновации.Намаляване на "едно към едно", което показва най-добри резултати. 【Следпродажбено обслужване】 Ние се стремим да се гарантира, че всички наши клиенти са напълно удовлетворени.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми за вас. 【Диамантена живопис】 Диамантена живопис, също като диамант в изкуството, използва специални кръгли кристални мъниста от планински кристал и разработен модел за създаване на разумна комбинация за създаване на брилянтни и ярки занаяти, ръчна изработка. 【Платно премиум-клас】 Ние използваме висококачествена текстилна тъкан от полиестер и памук.Дебелина у него по-висока, отколкото при повечето други изделия. 【Лесно различимые символи】 Ние използваме различни символи и графики за определяне на шаблони.Няма сходни букви или цифри, като 1 / I 2 / Z 8 / B W / M . и т.н. 【Опитен екип от дизайнери】 Изображения, които ние избираме, внимателно подбрани от екипа и са пълни с иновации.Намаляване на "едно към едно", което показва най-добри резултати. 【Следпродажбено обслужване】 Ние се стремим да се гарантира, че всички наши клиенти са напълно удовлетворени.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми за вас.

Свойства

Най-добри оферти в категория