• Ново
Четка за тоалетна Cabilock, Препарат за почистване на баня, Четка за почистване на вани, Препарат за почистване на Скоби, 3 Серии, Определени Буталата за Тоалетна, Четка ?

Четка за тоалетна Cabilock, Препарат за почистване на баня, Четка за почистване на вани, Препарат за почистване на Скоби,

Rating 
BGN 52.27

Продукти
Налично

ЧЕТКА ЗА ПОДА в БАНЯТА - С притежателя съхранява четка за тоалетна бъде много по-удобно и по-чист.Комплект ЧЕТКИ за баня - Всеки детайл е внимателно обработени, така че да почувствате висока издръжливост и практичност.ЧЕТКА за ПОЧИСТВАНЕ на тоалетната чиния в банята - Омекотяващ и солидна купчина четки за зъби, който не се поддава на почистване, няма да навреди на тоалетната чиния.ЧЕТКА ЗА ИЗМИВАНЕ на лицето си - го косъм е много мека и не поцарапает повърхността на тоалетната чиния, така че можете да го ползват с доверие.ЧЕТКА ЗА тоалетна С CADDY - Омекотяващ и солидна купчина четки за зъби, който не е лесно да се прекъсне, няма да навреди на тоалетната чиния.ЧЕТКА ЗА ПОДА в БАНЯТА - С притежателя съхранява четка за тоалетна бъде много по-удобно и по-чист.Комплект ЧЕТКИ за баня - Всеки детайл е внимателно обработени, така че да почувствате висока издръжливост и практичност.ЧЕТКА за ПОЧИСТВАНЕ на тоалетната чиния в банята - Омекотяващ и солидна купчина четки за зъби, който не се поддава на почистване, няма да навреди на тоалетната чиния.ЧЕТКА ЗА ИЗМИВАНЕ на лицето си - го косъм е много мека и не поцарапает повърхността на тоалетната чиния, така че можете да го ползват с доверие.ЧЕТКА ЗА тоалетна С CADDY - Омекотяващ и солидна купчина четки за зъби, който не е лесно да се прекъсне, няма да навреди на тоалетната чиния.Списък на опаковки, 3 бр. х 1 х четка за тоалетна 3 бр. x 1 × Притежателя четки за тоалетна Особености -Материал : пластмаса пластмасова четка за тоалетна -Уверете се, че имате тоалетна няма мъртви ъгли, като нова, и не нараня повърхността тоалетна аксесоари за баня. - Дръжка за четки за почистване е с ергономичен дизайн и удобна за задържане на четка за тоалетна с държач. Титуляр четки за тоалетна улеснява съхранение на четки, стабилен и удобен чистач за тоалетна. -Цвят : бял набор от тоалетни четки - Малък и компактен размер, лек, можете да го носите със себе си и да използвате навсякъде, където отидете, инструмент за почистване на тоалетни. -Размер : 38.00 X11.50 X11.50 см. /14.93 X4.52 X4 четка за тоалетна с държач. - Я косъм е много мека и не поцарапает повърхността на тоалетната чиния, така ще можете с увереност да го използвате за почистване на подове в банята.Описание на продукта Скрубер за тоалетна с държач, ще ви бъде много по-удобно и по-чист съхранява четка за тоалетна.инструмент за почистване на тоалетната с Четка за тоалетната чиния е изработена от подбрано пластмаса, сигурна и трайна, може да се използва в продължение на известно време.забавна четка за тоалетна Предпазва вашия тоалетна чиния от надраскване и премахва упоритите замърсявания, лесно и ефективно.

Свойства

Най-добри оферти в категория