• Ново
Mobestech 3 бр. Arm Монитори Микрофон, телефон DSLR-за с двойна led подсветка за определяне на LCD-дисплея, на светлина/ монитор, винт Dv. Светкавица черен цвят за/Регулируема Инч?

Mobestech 3 бр. Arm Монитори Микрофон, телефон DSLR-за с двойна led подсветка за определяне на LCD-дисплея, на светлина/

Rating 
BGN 10.33

Продукти
Налично

Определяне за запис на видео : винтове с диаметър 1/4 инч от двете страни, съответно за разширяване на възможностите за закрепване на различни сценарии на снимане в зависимост от вашите нужди, като монитор, видео заснемане, аудиомагнитофоны, рамка камери и т.н., Скоба на камерата : 【Широк ъгъл на снимане】 Удобно регулиране на тези на устройството на конзолата в различните позиции и ъгли.Скоба за огледално-рефлексен фотоапарат : В основата е изработена от алуминиева сплав, изключително издръжлив.Вземете напреднали производствения процес с ЦПУ и методи анодиране, лесен за работа, е много практичен.Професионални аксесоари за запис на видео : Гайка с технологията anti-off structure предотвратява разваливание топка глави при използване. състои се от двойни лагери глави с винтове 1/4 инча и скоба за химикалка главата.адаптер.адаптер.Списък на пакетите 1 x Характеристики на лост-Гайка с технологии за защита от отделяне предотвратява разваливание огнени глави, когато се използва. -Размер : 9,6 х 2,5 х 2,5 см /3,8 х 1 х 1 инч. - винтове в 1/4 инч от двете страни съответно разширяване на възможностите за закрепване на различни сценарии на снимане в зависимост от вашите нужди, като монитор, видео, аудиомагнитофоны, рамка камери и т.н. - Цвят : черен. - Компонент лост е подвижна и взаимозаменяемым. - се състои от двойни лагери глави с винтове 1/4 инча и скоба за химикалка главата. - В основата е изработена от алуминиева сплав, изключително издръжлив.Вземете напреднали производствения процес с ЦПУ и методи анодиране, лесен за работа, е много практичен. - Материал : Алуминиева сплав. - Може би е удобно да се регулира на тези устройства в ръка в различни позиции и ъгли.Информация за стоки, професионални видеоаксессуары използват напреднали производствения процес с ЦПУ и методи анодиране, лесен за работа, изключително практични. Скоба за огледално-рефлексен фотоапарат, закрепен с винтове на 1/4 инча съответно от двете страни, което разширява възможностите за монтаж на различни сценарии на снимане в зависимост от вашите нужди, като монитор, видео, аудиомагнитофоны, рамка камери и т.н. Определяне за на видео сигнал главно произведени от алуминиева сплав, е много силна. скоба за камера се състои от двойни огнени глави с винтове 1/4 инча и скоба за топка на главата.

Свойства

Най-добри оферти в категория