• Ново
Гелър Любов Роса Устните Мек Хидратиращ Гланц За Устни Гланц За устни-Дълъг Течна Червило Хидратиращ Не е Лепкава Прозрачна Высокопигментированный Блясък за Устн?

Гелър Любов Роса Устните Мек Хидратиращ Гланц За Устни Гланц За устни-Дълъг Течна Червило Хидратиращ Не е Лепкава Прозрачна

Rating 
BGN 3.09

Продукти
Налично

[Мек тон] - - - Чист, Естествен, Красив цвят на устните.Съдържа силно Овлажняващи Съставки За поддържане на хидратирани устни.Прави устните меки, гладки, лесни и нелипкими. [Антипригарный] - Той има овлажняващ ефект и текстура, подобна на пленкообразующую, може да се използва в продължение на дълго време. Быстросохнущий, устойчив цвят, със същия цвят може да се постигне с помощта на салфетката към устните си. [Хидратация] - Мек тон Има послевкус и овлажнява отвътре.Разход на 30% от съставки, Той Намалява усещането за белене и създава Финишно покритие за хидратиране на кожата отвътре. [Устойчив цветен гланц за устни] - Гланц за устни - това е течен мек блясък за устни, който може да нанесете с леки движения, което му придава мек и плътен цвят и текстура.Копринена текстура, Подобна на шоколад, мека текстура. [Естествени растителни съставки] - Разглаживайте вертикални бръчки по устните и я съхранете ги хидратирана.Хидратация и оцветяване.Geller Love оросяване планина Lip Мек хидратиращ гланц за устни, устойчиви на течни червила, овлажняващ не е лепкава прозрачна высокопигментированный блясък за устни, червило, водоустойчив 7 мл, Диня блясък за устни, детски мек хидратиращ гланц за устни, устойчиви на течни червила, овлажняващ не е лепкава прозрачна высокопигментированный блясък за устни, червило, водоустойчив 7 мл Материал : ABS Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 33 грама опаковка Размер : 10x4x4 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.).

Свойства

Най-добри оферти в категория