• Ново
Изолиран обяд-бокс за мъже и жени, обяд-бокс За деца, възрастни, за момичета, Момчета, Деца, Малък обяд-бокс, Многократно хладилник, обяд-апарати За детска градина, уч?

Изолиран обяд-бокс за мъже и жени, обяд-бокс За деца, възрастни, за момичета, Момчета, Деца, Малък обяд-бокс, Многократно

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

【Материал за обяд премиум-клас】 Обяд-апарати QCWN за момчета и момичета са изработени от безопасни тъкани, устойчиви на разкъсване, дебелина 900 D и водоустойчива материя на лигавицата PEVA с интензивни прострочками. Подплата от 100% ХРАНА алуминиево фолио, благодарение на която изолация на нашите детски обяд кутии предпазят детето Си. 【Удобен дизайн】 Чанта за обяд използвайте уникален дизайн за отваряне на подемни мост, напълно използвайте пространство чанти за обяд, тя е достатъчно вместительна за ежедневния си обяд.Такъв отвор дава възможност да се види и докосне всяко кътче на изолиран на опаковката, което е много лесно за почистване и поддържане; Разширяване и удебелена дръжката не ще изтръгне ръката си по време на транспортирането на този изолиран пакет за обяд.В задния джоб може да се съхранява кърпички и мобилни телефони.Мрежест торбичка вътре в автомобила може да побере ястия, закуски. 【Свеж и лесно моющийся】 Вътрешен изолационен слой обяд-бокс е лесно за почистване и е водоустойчив, се намазва с масло, защитено, може да е по-добре да запишете вашата храна, напитки, плодове и закуски топли в продължение на няколко часа, подобрява свежест и вкус, позволява на децата си да водят здравословен начин на живот. 【Обяд-бокс идеален размер за деца】 обяд кутии с размери 9,84x7,09x8,66 инча; нашата чанта за обяд е подходящ за възрастни, мъже, жени, дами, момичета и момчета.За по-малките деца, както и подходящи за всички хора като бизнесмени, учители и ученици.Идеален за организиране на ежедневните обеди, готвене, работа, офис, излети, пътуване или за съхранение на лекарства, които са чувствителни към температура.Също така страхотни подаръци за вашето семейство, приятели, деца. 【Термоизолированный ланчбокс】 Благодарение на 3 слоеве изолация и алуминиева лигавицата на обяд, храна, закуски и напитки за децата си остават студени.Предназначена е за това, да си ястия остават свежи и топли / студени в продължение на няколко часа.Тази мека чанта-хладилник достатъчно голяма, за да побере няколко порции храна в съда.Чанта QCWN Luch, кутия Luch.

Свойства

Най-добри оферти в категория