• Ново
Сгъваема кука за дрехи QFFL, закачалка за дрехи, монтируемая на стената е здрава, да издържа на голямо натоварване, лесен за инсталиране, за антре, спалня, кухня на фер?

Сгъваема кука за дрехи QFFL, закачалка за дрехи, монтируемая на стената е здрава, да издържа на голямо натоварване, лесен

Rating 
BGN 14.72

Продукти
Налично

【Висококачествени материали】 е Изработен от естествен бамбук, траен и здрав, лесен за почистване. 【Сгъваема кука】 Свободно промяна на ъгъла на наклона, специален ъгъл на наклон може да се осигури по-голяма носеща способност в сравнение с други ъгли. 【Украсете своите незаети стени】 На стените на нашия дом винаги има много места, които ние можем да украсят и да се използват.Тази стенни полици за дрехи с куки ви позволява да използвате неизползвано пространство на стените в дома, което прави по-малко загроможденным. 【Идеален избор за подарък】 Висящи стенен рафт-витрини могат да бъдат комбинирани с всяко село, модерен, естествен декор за дома, офиса, кафене и магазин.Те също могат да станат чудесен подарък за вашите близки и приятели на housewarming. 【Качествено следпродажбено обслужване】 Ние ще осигурим 24-часово сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно тези стенни закачалки за ключове, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Свойства

Най-добри оферти в категория