• Ново
CXDTBH Термос За улици От Неръждаема Стомана Termos Голям Капацитет Термо Кафеена Чаша по Чаша, Бутилка за вода (за Цвят: D, Размер: 500 мл)

CXDTBH Термос За улици От Неръждаема Стомана Termos Голям Капацитет Термо Кафеена Чаша по Чаша, Бутилка за вода (за Цвят:

Rating 
BGN 3.00

Продукти
Налично

Преносима антистатик найлон въже, подсилена конструкция, преносими и удобни за пътуване на открито.Капачка за директно пиене от неръждаема стомана : може да се използва директно като питейна вода, чаша удобен и практичен. ключът към вътрешната задръстване : натиснете бутон за автоматично отваряне, лесно е да се пие вода-на място. вътрешен резервоар от неръждаема стомана 316 : по-здрави и гарантирани процес на пиене.Нескользящее силикон на дъното на чаша : прилепен към масата и не се плъзга. Преносима антистатик найлон въже, подсилена конструкция, преносими и удобни за пътуване на открито.Капачка за директно пиене от неръждаема стомана : може да се използва директно като питейна вода, чаша удобен и практичен. ключът към вътрешната задръстване : натиснете бутон за автоматично отваряне, лесно е да се пие вода-на място. вътрешен резервоар от неръждаема стомана 316 : по-здрави и гарантирани процес на пиене.Нескользящее силикон на дъното на чаша : прилепен към масата и не се плъзга.

Свойства

Най-добри оферти в категория