• Ново
ANZORG Двупосочен Висящ органайзер за бижута с 40 джоба с цип и 20 вериги за куки Титуляр за Колиета Органайзер за бижута, за Обици, Гривни и Пръстени с въртящи се на 360 гр?

ANZORG Двупосочен Висящ органайзер за бижута с 40 джоба с цип и 20 вериги за куки Титуляр за Колиета Органайзер за бижута,

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

Стенен органайзер за бижута е изработен от ултра силна от нетъкан текстил, отличен органайзер за бижута и място за съхранение в гардероба.Може да се завърта в посока, която искате, е лесно да се види и от двете страни, независимо от това, къде той виси. 28 клонове на мълния в 7-горните редове с размер 2. 28 Прозрачни джобове с цип за органайзер за бижута, 7-горните редове размер на 2,4 "D x 4,1" W инча, подходящи за обеци, суспензии и пръстени и т.Прозрачни отделения позволяват лесно да се различи и вземете елементи вътре, дори и в слабо гардероба.Прозрачни отделения позволяват лесно да се различи и вземете елементи вътре, дори и в слабо гардероба.Висящ органайзер за бижута в гардероба, може да се използва не само за съхранение на бижута, но и за организиране на аксесоари за коса, лакове за нокти, козметика, кабели и картички и т.Уверете се, че ви е лесно да разглеждате и избирате бижута от двустранни джобове. Джоба с цип, без прах, запазват своя украса в чисти и спретнати. за Коледни подаръци за дъщеря си като на стоки от първа необходимост в общежитието на колежа за момичета за съхранение на аксесоари за коса, лак за нокти, гумени ленти за коса, червила и т., 12 прозрачни джоба с цип органайзер за гривни в последните 3 редици с размер 3,5 "D x 4,1" W инча, подходящи за гривни, аксесоари за коса и вериги и т.По този начин, можете бързо и лесно да изберат какво да облека в съответствие с вашите дрехи почивка, за да спаси време.4 инча D x 4,1 инча W, подходящи за обеци и пръстени. Въжета с куки и вериги, които позволяват да не се тревожи за това, че колиета се бърка един с друг.Подаръци за рожден ден на жена си/приятелката си като подвесного организатор за обеци, суспензии, пръстени, гривни и т.Държач за бижута височина 36 см и с ширина на 17.Удобно вземат със себе си украса в командировка или на почивка. Нетъкан материал.

Свойства

Най-добри оферти в категория