• Ново
Тренажор за вътрешната част на Бедрата, Симулатор за задните части, Инструменти за Йога, Симулатор за мускулите на Тазовото дъно, Медиална Треньор за жените (Розов)

Тренажор за вътрешната част на Бедрата, Симулатор за задните части, Инструменти за Йога, Симулатор за мускулите на Тазовото

Rating 
BGN 29.71

Продукти
Налично

【Безопасен и здравословен 】 е Изработен от екологично чисти материали, ПВЦ, мека гума и высокоэластичной дебела стомана.Здравината на венците се регулира, еластичност силна, удобна и свободна, отговаря на эргономичному дизайн. 【Научен дизайн 】 треньор е Изработен от екологично чисти материали от мека гума, PVC, высокоэластичного стоманени пръстени, което ефективно облегает и предпазва краката си.лесен за употреба с различни движения на различни части на тялото.Най-подходящ за худощавого на тялото, стягане на бедрата, да даде форма на гърба, краката и ръцете-тренажерам.Подходящ за хора с всякакво ниво на физическа подготовка, които искат да се обучават физически. 【Приложими хора】 Подходящ за : Хора, които имат само едно дете / заседнал начин на живот / плоски Бедра / ханш с мазнина.Никакви диети, никакви лекарства, коригиращи линия на бедрата, нека ви ще бъде очарователно тялото, което прави нас по-млади и по-красиви. 【Удобен и лесен за употреба】 2-3 група тренировки всеки ден. 30 ДНИ стягане на мускулите на тазовото дъно.Симулатори за бедрата са изработени от ABS + силиконов материал, тоник за бедрата е добра мекота, противоударностью и противоскользящим покритие, силна устойчивост на натиск, удобен и практичен, е трайна. 【Формиране на здравословен начин на】 : Използвайте нашия симулатор на Кегел за тренировка на мускулите, използвайте мускулите на таза и бедрата, така е по-лесно да се постигне красив ефект на задните части и да запази таза здрави.

Свойства

Най-добри оферти в категория