• Ново
Калъф е Съвместим с Apple Watch Ultra 49 мм с покритие покритие, Тънък устойчив на удари Бронята, Защитен Калъф, Нескользящий Силиконов калъф за iWatch Ultra (черен)

Калъф е Съвместим с Apple Watch Ultra 49 мм с покритие покритие, Тънък устойчив на удари Бронята, Защитен Калъф, Нескользящий

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

??【Калъф Apple Watch Ultra 49 мм】 Този тънък калъф Apple Watch Ultra е подходяща за Apple Watch Ultra 49 M (2022). Осигурява пълна защита на Apple Watch от драскотини, падания и удари. ??【Устойчив на удари калъф i Watch】 Този устойчив на удари калъф Apple Watch Ultra е предназначена за защита на външната повърхност на вашите Apple Watch Ultra 49mm.Мек прозрачен калъф с вградено защитно фолио за дисплея предпазва Apple Watch от прах, отпечатъци от пръсти и драскотини. ??【Специален дизайн】 Този калъф Apple Watch Ultra е изработен от висококачествен силиконов материал, осигурява 360-градуса обща защита на екрана Apple Watch, а също и ръбовете и страничната повърхност часа, идеално за Apple Watch Ultra 49 мм. ??【Точни деколтета】Ультразащитный корпус Apple Watch разработен с точни отвори за функционалните бутони и портове.Не влияе на поставяне на каишка за ръка, или да зареждаме часа.Много е лесно да се насладите на всички портове, бутони, без да махате на корпуса.Изключително тънък и изискан, вие почти няма да забележите разликата, когато този калъф сложите на вашия Apple Watch. ??【Гуманизированный дизайн】 Предназначен за Apple Watch Ultra 49 мм, едва забележим.Лесна инсталация и липсата на вреда за вашите часа.Точни деколтета, директно зареждане и смяна на каишка за часовник, няма нужда да стреля корпус. ??【Калъф Apple Watch Ultra 49 мм】 Този тънък калъф Apple Watch Ultra е подходяща за Apple Watch Ultra 49 M (2022). Осигурява пълна защита на Apple Watch от драскотини, падания и удари. ??【Устойчив на удари калъф i Watch】 Този устойчив на удари калъф Apple Watch Ultra е предназначена за защита на външната повърхност на вашите Apple Watch Ultra 49mm.Мек прозрачен калъф с вградено защитно фолио за дисплея предпазва Apple Watch от прах, отпечатъци от пръсти и драскотини. ??【Специален дизайн】 Този калъф Apple Watch Ultra е изработен от висококачествен силиконов материал, осигурява 360-градуса обща защита на екрана Apple Watch, а също и ръбовете и страничната повърхност часа, идеално за Apple Watch Ultra 49 мм. ??【Точни деколтета】Ультразащитный корпус Apple Watch разработен с точни отвори за функционалните бутони и портове.Не влияе на поставяне на каишка за ръка, или да зареждаме часа.Много е лесно да се насладите на всички портове, бутони, без да махате на корпуса.Изключително тънък и изискан, вие почти няма да забележите разликата, когато този калъф сложите на вашия Apple Watch. ??【Гуманизированный дизайн】 Предназначен за Apple Watch Ultra 49 мм, едва забележим.Лесна инсталация и липсата на вреда за вашите часа.Точни деколтета, директно зареждане и смяна на каишка за часовник, няма нужда да стреля корпус.Калъф е Съвместим с Apple Watch Ultra 49 мм с покритие покритие, тънък устойчив на удари бронята, защитен калъф, нескользящая силиконова обвивка за i Watch Ultra.

Свойства

Най-добри оферти в категория