• Ново
Легла за кучета Western Home за Големи Кучета, Ортопедично Легло за кучета от Стиропор за яйца с Подвижен Миещ Водоустойчив Калъф, Матрак за кучета с Нескользящим Дъно, Л?

Легла за кучета Western Home за Големи Кучета, Ортопедично Легло за кучета от Стиропор за яйца с Подвижен Миещ Водоустойчив

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

?【ЛЕСНО ГРИЖА】 Водоустойчива подложка и подвижна чанта за кучешки подложка лесно се мият всеки ден и за ваше удобство се размиват в колата.Освен това, ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, вие можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да ви предостави с решение. ?【ПОДРОБНОСТИ РАЗМЕР】 Легло за средни кучета 36 "X24" X3" за малки кучета и средни кучета с тегло до 60 килограма, голямо легло за кучета 42 "X28" X4" е подходящ за големи кучета с тегло до 85 кг.Освен това, ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, вие можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да ви предостави с решение.Водните легла за кучета - идеалният избор, за да се осигури подпомагане на мускулите и ставите. ?【МЕК И УДОБЕН МАТЕРИАЛ】Лежачая повърхност голям кучешки легла, покрита с ультрамягким плюшено флисом шерпа, който е мек и топъл. ?【Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ】Куче на легло, опаковани в пакет, така че за възстановяване ще отнеме известно време, обикновено за 72 часа.И комфортни материали внимателно се отнасят към кучешка носам и лапам. Голям поролоновый подложка за кучета споделят вашите приятели пълноценен, спокоен сън, те заслужават.Когато те се намират в кучешки развъдник.Специални указания за пране : махнете калъф, изпиране в машинно пране със студена вода в щадящем режим без избелване, след това изсушете в перална машина на слаб огън.Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от ръчно рязане и шиене.?【Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за КУЧЕТА】 Носилка за големи кучета, изпълнен с яйца гъба с висока плътност, която може да облекчи болката, разпространение на теглото на вашия домашен любимец. ?【ПОДРОБНОСТИ РАЗМЕР】 Легло за средни кучета 36 "X24" X3" за малки кучета и средни кучета с тегло до 60 килограма, голямо легло за кучета 42 "X28" X4" е подходящ за големи кучета с тегло до 85 кг.Както и на носилка за кучешки кутия осигурява кучетата достатъчно място, за да работи във всякакви пози за сън.Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от ръчно рязане и шиене.И комфортни материали внимателно се отнасят към кучешка носам и лапам. ?【Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ】Куче на легло, опаковани в пакет, така че за възстановяване ще отнеме известно време, обикновено за 72 часа.Exart large dogs bed 47 'x30"x 4" е подходящ за големи кучета с тегло до 105 килограма.Exart large dogs bed 47 'x30"x 4" е подходящ за големи кучета с тегло до 105 килограма.

Свойства

Най-добри оферти в категория