• Ново
Приключи и за лифтинг на лицето MJCSLBD, Превръзка за лифтинг, отслабване на лице, Против бръчки, Стяга Укрепляющую кожата, ефективно премахва двойна брадичка и придав?

Приключи и за лифтинг на лицето MJCSLBD, Превръзка за лифтинг, отслабване на лице, Против бръчки, Стяга Укрепляющую кожата,

Rating 
BGN 6.93

Продукти
Налично

Физически ефекти върху лицето си с помощта на физическа сила за създаване на красив контур на лицето, физическа сигурност, без странични ефекти.Изработен е от ударопрочной ликра, дишащи и удобни за през лятото в него, не ще бъде задушно, така че ефектът ще бъде по-добре. 3 D дизайн на лицето, по-подходящ за структурата на човешкото лице, прецизен дизайн на съотношението, по-значителен ефект.Стяга брадичката и за кожата на лицето, предотвратявайки обвисание бузите; Придава еластичност лицевым на мускулите.Тънка работа, плътно прилепнала към кожата, кремена лента е еластична регулируема, не е лесно да се плъзга. Размер : Кръг от брадата до върха на главата (см) : 50-59 м (см) : 60-65 Л (см) : 66-70 БЛХЕ [(см) : 70-75 Дебелина на веждите кзади (см) : 45-53 м (см) : 54-58 Л (см) : 59-64 БЛХЕ [(см) : 65-70 описание : Името на продукта : Бандаж за лифтинг на Продукта : кожата е Материал, изделия : Кърпа от ликра Дебелината на продукта е умерена, дишаща, за уеднаквяване на силен натиск Мека и удобна, подходяща за чорапи и удобнапо след известно време може да ви донесе удовлетворение Ефект от корекция на формата на лицето Изравняване на налягането Гъвкава и здрава не вреди на кожата, не е деформиран лесно, сверхрастягивающаяся, ультратонкая, ултра-дишаща, еластична и устойчива, Не е нужно да се притеснявате за това, че лифтинг причинява страстен дискомфорт.Изработен е от подтягивающего лицето материал и минимизирующего бръчки по време на сън или почивка.Продукт и препоръки : 1. Преди да използвате зачешите на косата си, не нарушават контакт на маската с лицето, умерено почиствайте лицето си и се уверете, че маската остава суха.2. Ако не приспосабливаетесь до препоръки, започнете всеки път по 15 минути, постепенно приспосабливайтесь по време на, и след това се добавят повече време.При нормални обстоятелства е препоръчително да се използва 2 пъти на ден след 10 дни, приблизително по 2 часа всеки път.След образуването на закона трябва да се придържате към 2-3 хранения, ефектът се вижда след около месец.3. Не носете на нощта, препоръчва се отново измийте лицето си след употреба.4. Препоръчително е да използвате топла вода под 30 ° C за пране използвате неутрален препарат, не използвайте избелващи средства, които не се намират в близост до висока температура и остри предмети, да се избягва експозиция. 5. Ако по време на употреба възникне някаква неудобната ситуация, моля, незабавно прекратете използването му.Предпазни мерки : 100% нови продукти, фабриката на доставка, бъдете сигурни в покупката.Ако има някакви щети, моля, първо се свържете с нас и ние използваме най-бързо решение за всички.Срокът за доставка е около 15 дни.

Свойства

Най-добри оферти в категория