• Ново
Раница-чанта за Памперси SPYMINNPOO, Многофункционална Раница за Пътуване, Водоустойчив Найлонов Раница за майки с Голям Капацитет, Детски Чанти за Свободни за мама и т?

Раница-чанта за Памперси SPYMINNPOO, Многофункционална Раница за Пътуване, Водоустойчив Найлонов Раница за майки с Голям

Rating 
BGN 2.33

Продукти
Налично

Дизайн голям капацитет : Многофункционална раница за мама има множество отделения за съхранение, джобни преграда и разумен брой различни елементи.Водоустойчива раница за мама : Раница за мама е водоустойчив дизайн, и той е много устойчив на абразия, спестява енергия на майката, лесен за използване, което е безопасно и хигиенично. За намаляване на удари : Водоустойчива раница за мама лек, не само не е тежък, но и способен да вземе топлина, така че му е много удобно за носене на гърба.Дишаща мрежа на чантата : раница за майки е в състояние да побере бутилката с вода, която е дышащим, практичен и много удобен за вас да използвате.Идеален подарък : Раница за майки с голям капацитет - идеалният подарък за вашите приятели и семейство, той също така може да им поднесе като изненада за рождения ден.Функция : 1. Водоустойчив : Раница за мама е водоустойчив дизайн, и той е много устойчив на абразия, спестява енергия на майката, лесен за използване, което е безопасно и хигиенично.2. Дизайн голям капацитет : Многофункционална раница за мумии, има множество отделения за съхранение, джобни преграда и разумен брой различни елементи.3. Дишаща мрежа на чантата : раница за майки е в състояние да побере бутилката с вода, дишаща, практичен и им е много удобно да се ползват.4. Намалява удари : Водоустойчива раница за мумии, лек, не само не е тежък, но и способен да вземе топлина, така че му е много удобно за носене на гърба. 5. Идеален подарък : Раница за мумии с голям капацитет - идеалният подарък за вашите приятели и семейство, а също така може да бъде подарено им като изненада за рождения ден.Параметри : Тип на продукта : Раница с отделения Материал : плат Оксфорд, найлон Размер : приблизително 30x16,5x39 см / 11,8x6,5x15,4 дюймовкак използвате : Раница с отделение се използва директно.Списък с пакети : 1 Раница x Mummy 2 x Каишка за вешалок1 x Чанта 1 x Гъба за изследване на урината.

Свойства

Item Type:
Compartment backpack
Material:
Oxford cloth, nylon
Size:
Approx. 30 x 16.5 x 39cm / 11.8 x 6.5 x 15.4in
How to Use:
Compartmentbackpackisuseddirectly.:
Package List:
1 xMummy Backpack:
2 x Hanger Belt:
1 x Bag:
1 x Urine Pad:

Най-добри оферти в категория