• Ново
Перука Боб От Човешка Коса 13x4 HD, Перуки на Дантели, 150 Плътност, Бесклеевые, Предварително Выщипанные с Детски Коса, Къса Перуки-Боб за чернокожите жени (8 инча, натур?

Перука Боб От Човешка Коса 13x4 HD, Перуки на Дантели, 150 Плътност, Бесклеевые, Предварително Выщипанные с Детски Коса,

Rating 
BGN 26.66

Продукти
Налично

Швейцарско дантела, по-леко, идеално за вашата кожа. 4 гребени в кръг, изкуствени коси от двете страни се изгарят, като се образува черен дим, и се превръщат в лепкава топка.Q2. Колко време трае?.Отговор : Това зависи от вашия техническо обслужване (обикновено 6-12 месеца).Отнасяйте се към него като към собствената коса с помощта на съветите за грижа за косата, но редовно миене с помощта на климатик обикновено може да направите косата си по-дълго.Q3. Мога ли да се раздели с тази перука?. A : Да, този перука с дантела 13x4 боб отпред можете да направите сами, средната част и на страничната част, пространството за пробора голям и достатъчно дълго.Q4. Мога ли да се боя?.Отговор : Да, косата по-лесно да потъмнее, да се облекчи, ние препоръчваме оцвети ги в по-тъмен цвят.А за боядисване наложени строги изисквания за времето и красителю.

Свойства

Най-добри оферти в категория