• Ново
Поставка за перука, 3 опаковки Поставка за Перука Държач с 3 и с малко пари Чанта За съхранение на Перука 14,2 Инча Поставка за Перуки Преносим Пътен стойка за Перука з?

Поставка за перука, 3 опаковки Поставка за Перука Държач с 3 и с малко пари Чанта За съхранение на Перука 14,2 Инча Поставка

Rating 
BGN 5.33

Продукти
Налично

Кръст Бод Пакет включва : 3 бр. държач за перуката и 3 бр. чанта за съхранение на перука от органза.Височина поставка за перуки е 14,2 инча, който е подходящ за кратки перуки и перуки дължина по-малко от 14 инча.Лесна употреба : Подобрена сгъваема конструкция осигурява на жените удобно съхранение и переноску на каботажните за перуки.Лек не утяжеляйте своята пътна чанта или куфар по време на пътуване.Качеството на стойка за перука : Притежателите поставка за перука издържливи на продължителна употреба, в които се използва специален мек пластмасов материал влакчета.Можете да се излага на различни перуки в магазина в най-красива форма, за да привлекат купувачи.Чанта за съхранение на перуки : 3 бр. торбички от органза с завязками, изработени от органза с висока плътност, здрави и леки, торбички от органза добре направен и добре зашити, меки и дишащи, чудесен избор за съхранение на вашите перука.Как да инсталирате : първо обърнете внимание на посоката на 2 вдлъбнатини в долната част и с усилие на стиснете 2 основни детайли кръст; най-Накрая, сложете кръглата капака на влакчета за витрини за перуки, привеждане в съответствие с канали и здраво стиснете си.Стойка за перука описание : Висококачествена пластмаса полипропилен Опаковка : 3 опаковки поставка за перука, 3 бр. Чанти за съхранение на перуки Размер и тегло : 14,2 инча, 3,1 грама (90 гр) Цвят : черно / розово поставка за перука, синя / розова чанта за съхранение на перуки Характеристики : 14,2-инчов стойка за перука за няколко перуки носи голямо удобство в живота ви.Поставка за перуки за жени - Пазете перука, след като го снимате в ежедневието, отсъждайте перуки от деформация.) Държач за няколко перуки позволява показване на шапки и съхранение на различни маски или каски за ролеви игри в ежедневието си или в бизнеса.Как да направим така, че поставка за перука здраво държеше при използване 1. съединете долната част на основния корпус и аксесоар с помощта на вдлъбнатини и се уверете, че не е останало пропастта. 2. привеждане в U-образна изкопаването на върха (държач за няколко перуки). 3. поставете четири крака на горния кръг кръг точно в всяка выемке и леко натиснете върху тях, така че те напълно долепена.

Свойства

Най-добри оферти в категория