• Ново
Ще се инсталира на зми Бразилски Вирджински Косата 30 Инча 13x4 Дантелени Предни Перуки, изработени От Човешка Коса Обемна Вълна Предварително Выщипанные Непреработ?

Ще се инсталира на зми Бразилски Вирджински Косата 30 Инча 13x4 Дантелени Предни Перуки, изработени От Човешка Коса Обемна

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

Най-доброто качество : 100% необработен бразилски перуки, изработени от човешка коса Remy. Къдрава перука, завързана с цип 4x4.Покажете своя модерен стил!.Плътност на косата : 150-лихвен косата плътност ги прави по-естествени.Можете да го носите в много специални случаи.Размер шапчица : среден размер (22-22,5 инча); дантела Цвят : средно кафяв, перуки, изработени от швейцарската дантела в средната част на предната част.Цвят на косата : Естествен черен цвят, естествена Коприна, Мек, без ъгли, без загуба, може да се боядисва, обесцвечен.Може да се боядисва, отбелен и се променя. мек, не спутывается и не се разпада.Натурален цвят.Голям, малък размер шапки или други цветни перуки боб може да се коригира, моля, пишете ни, ако ви трябва.Спецификации на продукта : 1. Материал на продукта : Перука, ще се инсталира на зми е изработен от 100% бразилски материал от човешка коса REMY. 2. Плътност и дължина на косата : 150 плътност, 3. Стил перука за коса : Пълен перука, завързана / 360 Дантела пред перука / 13x6 завързана предни перука / 13x4 завързана предни перука / 4x4 завързана предни перука. 4.Net Тегло и цвят на косата : 130 гр. Натурален цвят можете да боядисате безплатно за вас. 5. Тя може да даде повече увереност и чар.Описание фабрика ще се инсталира на зми : Завод 10 години, тя е най-добрата творчески екип от дизайнери, който разработва за вас красиви предмети.Всеки един продукт е преминал повече от 40 работни процеси.Тя е отличен екип следпродажбено обслужване.Често задавани въпроси : Q1. 100% човешка коса? A : Тестване чрез изгаряне - човешка коса ще отделят бял дим по време на горенето и да се превърне в пепел; Синтетични косми ще отделят черен дим и ще лепкава топка след изгаряне.Q2. Дължина на косата? A : Издърпайте косата, така че те са били прави, а след това измерете (допуска се отклонение от 0,1-0,3 инча).Q3. Политиката за връщане?О : при всякакви проблеми с качеството, моля, първо се свържете с нас и предложете на снимки, за да се обясни това в рамките на 7 дни след получаване на вашите стоки.След това, като ние ще потвърдим, можете да върне стоката обратно за пълно възстановяване, и ние също се плаща разходите за обратна доставка. Забележка : продуктите трябва да бъдат в оригиналната им състояние.

Свойства

Най-добри оферти в категория