• Ново
Дизайн на операционната система Life | Календар за проследяване на навици. Включва упражнения - Колелото на живота. Премиальное качество.

Дизайн на операционната система Life | Календар за проследяване на навици. Включва упражнения - Колелото на живота. Премиальное

Rating 
BGN 3.33

Продукти
Налично

1. ПОМАГА да се УСТАНОВИ ЯСНИ ЦЕЛИ И ПЪЗЕЛИ : Календар за проследяване на навиците ви позволява да определите какво точно искате да постигнете, и ви дава възможност да записвате и за измерване на вашия прогрес. 2. НАСЪРЧАВА ДИСЦИПЛИНА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ за : Поддържане на календар за проследяване на навици кара да бъдете последователни и дисциплинирани в подхода си към постигане на вашите цели. 3. МАЛЕШЕВСКАТА ИЗПЪЛНЕНИЕ : записвам си дневни и седмични навици, може да се изведат закономерности, които могат да възпрепятстват работата, и да предприемат стъпки за тяхното подобряване. 4. ПОВИШАВА МОТИВАЦИЯТА на : Запис на вашия напредък и постижения в календара може да бъде много мотивирующей и ще ви помогне да продължи да работи усърдно за постигане на вашите цели. 5. ОСИГУРЯВА ДЪЛГОСРОЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ : записването на техните навици в продължение на една година, можете да видите, как ще еволюира и напредна с течение на времето, което ще ви помогне да планирате и се поставят дългосрочни цели. 1. ПОМАГА да се УСТАНОВИ ЯСНИ ЦЕЛИ И ПЪЗЕЛИ : Календар за проследяване на навиците ви позволява да определите какво точно искате да постигнете, и ви дава възможност да записвате и за измерване на вашия прогрес. 2. НАСЪРЧАВА ДИСЦИПЛИНА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ за : Поддържане на календар за проследяване на навици кара да бъдете последователни и дисциплинирани в подхода си към постигане на вашите цели. 3. МАЛЕШЕВСКАТА ИЗПЪЛНЕНИЕ : записвам си дневни и седмични навици, може да се изведат закономерности, които могат да възпрепятстват работата, и да предприемат стъпки за тяхното подобряване. 4. ПОВИШАВА МОТИВАЦИЯТА на : Запис на вашия напредък и постижения в календара може да бъде много мотивирующей и ще ви помогне да продължи да работи усърдно за постигане на вашите цели. 5. ОСИГУРЯВА ДЪЛГОСРОЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ : записването на техните навици в продължение на една година, можете да видите, как ще еволюира и напредна с течение на времето, което ще ви помогне да планирате и се поставят дългосрочни цели.

Свойства

Най-добри оферти в категория