• Ново
Happyyami Акрилни Органайзер за Бижута с чекмедже за Обици, Гривни, Колиета, Организатор на Маса за Жени и Момичета (Прозрачен)

Happyyami Акрилни Органайзер за Бижута с чекмедже за Обици, Гривни, Колиета, Организатор на Маса за Жени и Момичета (Прозрачен)

Rating 
BGN 38.35

Продукти
Налично

Отличен и практичен подарък за вашите приятелки.Това може най-добре да защитите вашите бижута от драскотини и прах.Има 2 отделни подвижни повдигащи кутия, които са идеални за съхранение на вашите червила и други козметични средства.Подходящ за съхранение на обици, висулки, пръстени, ножных гривни, колиета, гривни и т.н. е Изработен от висококачествен материал, безопасно и трайно.Отличен и практичен подарък за вашите приятелки.Това може най-добре да защитите вашите бижута от драскотини и прах.Има 2 отделни подвижни повдигащи кутия, които са идеални за съхранение на вашите червила и други козметични средства.Подходящ за съхранение на обици, висулки, пръстени, ножных гривни, колиета, гривни и т.н. е Изработен от висококачествен материал, безопасно и трайно.Описаниекоробка за съхранение може да се съхранява на различни бижута, като колие, гривна, пръстен, обици и т.н. В него може да се съхранява, червило, други козметични средства.Той е прост, портативен и е подходящ за организиране на бижута като обеци, колиета, пръстени и т.н. Той е изработен от висококачествен материал, който е траен и издръжлив на употреба.Характеристики - Цвят : прозрачен.- Материал : акрил.- Размер : около 14,5x14,5x26 виж /5,7x5,7x7,87 инча.- Изработен е от висококачествен материал, безопасно и трайно.- Има 2 отделни подвижни повдигащи кутия, които са идеални за съхранение на вашите червила и други козметични средства. Това може най-добре да защитите вашите бижута от драскотини и прах. Подходящ за съхранение на обици, висулки, пръстени, ножных гривни, колиета, гривни и т.н. - един Чудесен и практичен подарък за вашите приятелки.Пратката включва 1 х поставка за демонстрация на бижута.

Свойства

Най-добри оферти в категория