• Ново
Myshinywigs Перука Боб Коси 13x4 предния край на Перука Дантела 150 Плътност Боб Перуки Дантела Отпред Коси Предварително Выщипанные 14 Инча Кратък Перука Боб Директни Перу?

Myshinywigs Перука Боб Коси 13x4 предния край на Перука Дантела 150 Плътност Боб Перуки Дантела Отпред Коси Предварително

Rating 
BGN 34.66

Продукти
Налично

Ние се ангажираме да предоставим на всички момичета повече възможности за избор, благодарение на качествени продукти на нашите зряла производствена база за производство на човешки косъм.Ние продължаваме да се развиваме различни перуки, за да отговори на различните нужди.Винаги изберете подходяща перука, за да се поглезите.Средно-кафяв на цвят дантела. Перука на съвсем малък 13x4.Предварително выщипанный перука Боб с детски коса. Перука на съвсем малък 613. перука от 100% човешки косъм.Бесклеевой перука.Предварителен дизайн на страничната част, средна част и свободната част са на разположение в съответствие с вашите нужди.Най-добрите бразилски косата Реми, издълбани в младостта си.Актуализиран перука-боб от човешка коса 13x4, перука, завързана отпред.Перука от човешка коса на дантели Боб, предварително выщипанный.Перуки от естествена коса с кратка дрямка боб за чернокожите жени.Перуки, направени от миши директно боб много добре да къдря.Лесно могат да бъдат планирани повторна стил на този перука от човешки косъм с предна прическа.Да се боядиса в тъмен цвят, по-светъл цвят, подобен на 613, не се препоръчва.Използвайте повече от 1 година, при щателни грижи.Естествената линия на растеж на косъма. мека и еластична коса. бесклеевой перука за по-бърза инсталация. пространство за дантела 13 4.Уголемено пространство за дантела.На разположение свободната част и средна част.Цвят дантела средно-кафяво.Шапчица среден размер за повечето хора. 4 гребени отстрани за надеждност.При по-голямо пространство се образува повече детски коса.Перуки Myshinywigs боб - популярни продукти на пазара.По-подробна информация : . Материал на косата : перука от човешка коса боб.Отговаря дължина : дебел край, мек и еластичен.Плътност на перуки, направени от коса : 180% плътност на къси човешки коси боб.Текстура : права перука боб.Не добри.когато и не спутывается.Цвят на косата : естествена черна перука боб.Размер шапчица : гъвкави и регулируеми-средният размер на шапки (22,5 инча) с регулируеми джапанки и 4 расческами.Цвят дантела : средно-кафяв на цвят дантела.Дължина на косата : на склад 10-14 см.

Свойства

Най-добри оферти в категория