• Ново
AAKJJ Перуки от естествена Коса на дантели, Предварително Выщипанные с Детски косата, Прави Коси 13x4, HD Прозрачни Перуки на Дантели за черни жени, Бесклеевые 150 плътнос?

AAKJJ Перуки от естествена Коса на дантели, Предварително Выщипанные с Детски косата, Прави Коси 13x4, HD Прозрачни Перуки

Rating 
BGN 106.66

Продукти
Налично

【Перуки за черни жени от човешка коса Предимство】 : перуки, изработени от човешка коса на дантели 13x4, мека и копринена, буйни и гъсти, подредени по ваш вкус, може да се направи средна част, страничните части и свободни част, като други опашчица или 2 връзки отгоре, ще бъдат много красиви, мили и обаятельными, може да ги оцветите, да се префасонира под вашата собствена коса.A4 : Моля, измийте косата с висококачествен шампоан.Среден размер, 22,5 инча, отзад регулируема каишка с вкара капак.AAKJJ-както винаги, настоява за предоставянето на качествени перуки от човешка коса!. Швейцарско дантела 13x4 HD, трайно и удобно в чорап.Ако по-рано не се занимава с оцветяване на коса, по-добре да отидете в салон да е направил фризьор. шапчица от дишаща мрежа ~ По-дишаща, комфортна и мека.Може да бъде разделена на средната част и страничните части.Текстурата на косата - мека и гъста, не спутывается и не пада много козина, може да бъде обесцвечена и завита.Лейси част от по-голям размер - Можете да направите Средна част или на Страничната част по своему, постигането на по-естествени прически. 【Бесклеевые перуки, изработени от човешка коса, предварително выщипанные Размер на дантела】 : 13x4 HD прозрачни швейцарски дантелени предни перуки, изработени от човешка коса, на голяма площ на дантела 13x4, меки, невидим, дишаща, комфортна, предварително выщипанные естествена коса с детски косата естествен вид. перуки от човешка коса на дантели 13x4, доста универсални.Дишаща шапка за перука, удобна, безплатна, която е мека и приятна за кожата.Перуки за черни жени от човешка коса, предварително выщипанных заедно с детски коса.Регулируема еластична каишка ~ Идеално облегает ухото, лесно приспособима размер шапки за перуки. В4 : Възможно ли е да се лекува и рестайлинговать директни перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред?.A : Да, тези бразилски перуки от естествена човешка коса може лесно боядисване в произволен брой цветове, колкото искате.Може да се завърже наполовина в конска опашка или 2 хлебчета-горе, ще бъде много хубаво. 【Перуки, изработени от човешка коса на дантели】 : Дълги прави перуки, изработени от човешка коса, перуки, изработени от човешка коса на дантели 13x4 ще ви перфектен вид за ежедневието, сватби, срещи и тематични партита, а също ще ви даде повече увереност и чар.AAKJJ-9 A Отлично качество, 100% Необработен Бразилски Перуки От естествена коса на Дантели, издълбани Директно от главата на младо момиче. Как да се избегне entanglements или косопад?.AAKJJ-Здравословно суровини, съвременни технологии, квалифицирани работници и модерен дизайн ще гарантира, че перуката ще бъдат стилни и продължително.

Свойства

Най-добри оферти в категория